Taş Fırından Seçmeler
Taş fırınımız Türkiye'nin klasikleşmiş lezzetlerini Sait Helvacı yorumuyla size sunuyor.
LahmacunUrfa Usulü Soğanlı |
Cevizli Lahmacun |
Fındık Lahmacun |
Tabak Altı Lahmacun |
Kaşarlı Pide |
Kıymalı Pide |
Kuşbaşılı Pide |
Kavurmalı Pide |
Sucuklu Yumurtalı Pide |
Pastırmalı Kaşarlı Pide |
Karışık Pide |
Kiremitte TavaKuzu Etinden |
Bu lezzetin sırrı odun ateşinin doğal oluşundan mı kaynaklıdır yoksa yiyeceklerin ağır ağır harmanlanarak pişmesinden midir bilinmez içine aldığı tüm besinlere ayrı bir tad kattığı su götürmez bir gerçek… Daha taş fırın demeden mis gibi odun ateşinin kokusunu burnumuzda hisseder bu muhteşem râyihâya doğru gönülden yolculuk ederiz.
Bir nebze de olsa misâfirlerine bu mistik havayı ve bu târifsiz hisleri yaşatmak isteyen Helvacı ailesi, hem nezih mekânlarıyla önce gönüllere hitâb ediyor hem de taş fırından seçme bu tad ve lezzetleriyle, teşrif eden tüm misâfirlerini bu eşsiz lezzet yolculuğuna dâvet ediyor.